Angantyr - Sejr

Plateselskap
Utgivelsesår
Anmelder:
Poeng:Myspace?
Det Germanske Folket
Reutgitt 2006 Marius Kristiansen
5,5/10 www.myspace.com/angantyr

Omtale:

Angantyr var for meg et ubeskrevet blad før jeg fikk deres to siste utgivelser for anmeldelse. Det er multimusikeren Ynleborgaz som står bak all musikk og trakterer selv alle instrumentene, og da mener jeg alle instrumentene. Det irriterer meg når enkelte musikere i coveret tar på seg æren av å spille trommer når de i realiteten er programmerte. Det er de ikke her. Nok om det...

Ynleborgaz er i utgangspunktet trommis og spiller i en hel del danske band. Her på Sejr pisker han i gang black metal av den eldre skolen ispedd en del melodi i form av en leadgitar som ligger og kverner i bakgrunnen, samt noen få eksotiske innslag av cello her og der, noe som fungerer godt og gir musikken sårt tiltrengt variasjon. Produksjonen er ikke mye å skryte av og jeg må si at låtene lider noe under dette. Gitarene låter veldig ”vepsete” og det lukter hjemmestudio lang vei. Trommene er det eneste som er godkjent lydmessig.

I min bok er det skjelden et enmannsband når helt til topps da det skal godt gjøres å skape et helstøpt produkt fra ende til annen når man er kun en person som står for låtskriving, traktering av alle instrumenter samt produksjonen. Angantyr er heller ikke blant de bandene som klarer å overbevise meg med albumet Sejr. Til det blir musikken for lite variert og repetitiv.

En Falden Kriger          (07:58)
Niddingdåd                 (06:33) 
Sølverpilens Kald          (06:42) 
Hadets Sorte Flamme    (06:00) 
Blodet Er Styrken          (08:27) 
Slettes Skal Mindet        (06:15)
Tag Dig i Agt                (05:00) 
Sejr                             (07:15)