Angantyr - Hævn

     
Plateselskap
Utgivelsesår
Anmelder:
Poeng:Myspace?
Det Germanske Folket
2007
Marius Kristiansen
8,5/10 www.myspace.com/angantyr

Omtale:

Jeg vil ikke presentere Angantyr noe nærmere her da jeg allerede har gjort det i anmeldelsen av albumet ”Sejr”. De av dere som leste den har sikkert fått med dere at jeg ikke ble så vanvittig imponert over den plata, men her på Hævn er det imidlertid andre boller! Det første man legger merke til er den store forbedringen i produksjonen som nå har blitt riktig så kledelig. Alle instrumenter kommer godt frem i lydbildet samtidig som lyden er relativt røff i kantene slik den skal være på denne typen black metal.

Albumet åpner med en flott intro på chello før den glir over i første låt. Låtene er lange, og skiva klokker inn på godt over en time. Selv den drøye spilletiden tatt i betraktning blir det aldri kjedelig å låne ørene til Hævn. Albumet er nemlig godt variert ved at det hele tiden veksles godt på tempoet fra blasting til roligere partier. Det er kontinuerlig en god melodi på lur og synthen ligger også og lurer i bakgrunnen på enkelte låter som et stemningsskapende element.

Hævn var virkelig en opptur etter det foregående albumet, og det vokser seg stort etter hvert som det får tid i cd spilleren. Gleder meg til å se hva de kan få til ved neste korsvei! Fans av melodiøs black metal med en svakhet for en litt røff produksjon vil nok falle pladask for Hævn. Anbefales på det varmeste.

Et Varsel Om Død             (08:07)
Thulens Ord                     (08:17)
Baghold                           (08:52)
Tågefolket                       (11:29)
Danemordet                    (07:42)
Fødslen Og Byttet             (09:52)
Blod For Blod, Liv For Liv   (17:13)